Audi - povestea unei pisicute speriate
femela, Nascuta: Mai 2013
In adapost din: 02 Sep 2013
Identificator:

Audi este adoptata la distanta, impreuna cu Puques, de catre Ianna! 

 

Sambata, 6 iulie. Teoretic, week-end. Practic, mai sunt cateva drumuri de facut inainte de a savura macar cateva ore de liniste. Doua prietene o pornesc spre cabinetul veterinar unde era ingrijita Riana, o frumusete de pisica, foarte bolnava... Una dintre ele intarziase, adormise, asa ca mergeau cu o viteza nu tocmai regulamentara pe o strada aglomerata din Oradea. Dintr-o data, observa un ghemotoc de blana pe marginea soselei, care tot mai facea cate un pas catre masinile care treceau in viteza pe langa ea. 
Frana brusca, tras pe dreapta, fugit inspre ghemotoc, care se baga sub masina. Una dintre prietene pazeste pisica, cealalta fuge sa aduca momeala. Ghemotocul dribleaza, iese de sub masina pe partea celalalta si tasneste printre masini, cu prietenele pe urma ei. Ajunge dincolo, se ascunde sub o masina.
Incepe jocul: hai afara, pisi mica, nu vin, fetelor. Cu mancare, cu rugaminti, cu matura... Puiutul se ascunde si mai bine, la motor, scoate-o daca poti. Stai in genunchi minute in sir, pe marginea soselei, pe trotuar, unde o fi, sa nu cumva sa dribleze iar smechera. Masinile te ocolesc - ca norocu', oamenii fac glume proaste si merg mai departe. Mai intreaba prietenele pe acolo despre proprietarul masinii, pana la urma se gaseste. Vine soferita, care urma de altfel sa plece in curand si care nu prea avea timp de scos pisici de sub masina. Dar totusi, face un efort si capota se ridica. Dupa cateva minute, o mana neagra pana la umar prinde pisica de ceafa, o scoate. Ghemotocul scuipa, da sa muste, sa zgaraie... Draga ghemotoc, nici daca ne faceai franjuri, nu ti-am fi dat drumul.
Prietena care a adormit de dimineata, ochii care au vazut micuta pe marginea soselei, intamplarea de a alege acel drum... toate au dus la asta: doua prietene, pline de praf si ulei, cu genunchii zdreliti dar cu sufletul impacat si zambetul pe buze, intra in cabinetul veterinar; dar nu singure, ci impreuna cu un ghemotoc mic, speriat, cu ochii mari si burtica goala, o fetita superba pe care am numit-o, acolo si atunci, Audi.


Even is you cannot take Audi home, you can virtually adopt her! It's easy, all you have to do is fill in a form and specify the amount you want to sponsor her with - Audi, or other shy or wild cat we have, as their chances of adoption are almost zero...

Virtual adoption form!