Kim
femela, Data nasterii: 24 Octombrie 2012
In adapost din: 31 Mar 2014
Identificator: 10256

Kim este, fara urma de-ndoiala, cea mai salbaticuta dintre trei fratiori gasiti pe strazi. Surioara ei Rachel si fratiorul Robbie au fost adoptati in Olanda, dar ea a ramas in tara. In primele saptamani, n-aveai nici cea mai mica sansa sa te apropii de ea, in special cand se ascundea intr-un cos. In momentul in care s-a imbolnavit, nu am reusit sa o prindem si s-o ducem la tratament decat cu manecile trase pana peste palme. Kim a mai progresat de atunci, iar acum ne tolereaza prin preajma-i. Cu un strop de efort, poti chiar s-o prinzi. Nu stim prin ce traume i-a fost dat sa treaca, dar e clar ca nu si-a revenit complet. Inca ne loveste cu labuta daca ne apropiem prea tare. Probabil ca ne priveste ca pe niste inamici, din moment ce am dus-o la veterinar. In rest, se plimba prin incapere, mananca impreuna cu celelalte pisici si uneori, desi destul de rar, o surprindem jucandu-se.

I-ar trebuit mult timp sa se adapteze unui nou mediu, extrem de multa dragoste si intelegere si multa munca - doar cu ea. Poate se gaseste cineva care iubeste fooarte-fooarte mult pisicile si caruia ii plac si provocarile si care ar fi dispus sa-si deschida atat usa inimii, cat si a casei pentru a o primi. Sa faci o astfel de pisica sa aiba incredere deplina in tine si sa-si depaseasca temerile... asta ar fi o realizare enorma, si, in acelasi timp, cea mai mare rasplata pe care ai putea-o obtine.

Chiar daca nu o puteti lua acasa, Kim poate fi adoptata la distanta! E simplu, trebuie doar sa completati un formular si sa specificati suma cu care doriti sa o sponsorizati - pe ea, sau alta pisica timida sau salbatica, deoarece sansele lor de adoptie sunt minime...

Formular de adoptie la distanta!