Madison
femela, Data nasterii: 03.04.2014
In adapost din: 30 Oct 2014
Identificator: 10306

​Pe Madison, surioara si fratele ei i-a gasit un domn iubitor de pisici care avea deja multe animalute acasa. Fratele si surioara ei au fost adoptati, dar pe ea nu o vrea nimeni.

Madison e timida si sperioasa. Nu e deloc agresiva, nu musca si nu zgarie, dar nu se lasa mangaiata, de fapt nu poti ajunge mai aproape de cativa metri, fara ca ea sa fuga disperata.

Desi suntem convinsi si am si vazut cazuri in care pisici timide si foarte speriate se schimba de la o zi la alta si devin iubitoare si blande atunci cand isi gasesc o casa a lor, o familie iubitoare si intelegatoare, probabil ca Madison va ramane la noi pentru toata viata ei, deoarece mai rar intalnesti oameni rabdatori si intelegatori cu pisicile.

​Poate vom asista la un nou miracol si va fi totusi adoptata dar pana atunci, ar putea avea un stapan doar al ei, chiar daca doar virtual. Cineva care sa se gandeasca la ea si care sa se multumeasca cu cate o poza sau o vizita de la o distanta de cativa metri.
In rest va sta cu fratiorii adoptivi din adapost, de ei nu ii e frica, ii e frica doar de oameni.

Chiar daca nu o puteti lua acasa, Madison poate fi adoptata la distanta! E simplu, trebuie doar sa completati un formular si sa specificati suma cu care doriti sa o sponsorizati - pe ea, sau alta pisica timida sau salbatica, deoarece sansele lor de adoptie sunt minime...

Formular de adoptie la distanta!