Cory & Margot
mascul, Data nasterii: 05.01.2014/02.11.2011
In adapost din: 02 Nov 2014
Identificator: 10360-61

Despre Cory si mamica lui, Margot, nu va putem spune nimic inaintea sosirii lor la adapost deoarece, la fel ca si multi altii, ne-au fost lasati in fata portii, inchisi intr-o cutie, sambata dimineata in luna iulie. Era un soare dogoritor si o vecina miloasa ne-a sunat sa ne spuna ca avem "un cadou" in fata adapostului.

Sunt speriosi, neincrezatori in noi si negri :)Probabil ca astea au fost si motivele abandonului sau poate ca orele petrecute inn soare si-au spus cuvantul.

Poate va intrebati cum ii deosebim. Baietelul, Cory, e mai mic un pic, iar mamica, Margot, are ochii mari si curiosi, iar cand te apropii de ea te cearta.

La fel ca multii altii, isi vor petrece viata in adapost, deoarece nu sunt prietenosi​. Nu ne intelegeti gresit, adoptia nu este imposibila, am avut cateva cazuri in care pisici ca ele au devenit iubitoare si prietenoase. Doar ca e nevoie de multa rabdare si iubire...

​Pana vom asista la aceasta minute insa, Cory si Margot pot fi adoptati la distanta! E simplu, trebuie doar sa completati un formular si sa specificati suma cu care doriti sa o sponsorizati - pe Cory, pe Margot, sau alta pisica timida sau salbatica, deoarece sansele lor de adoptie sunt minime...

Formular de adoptie la distanta!