Two-Face
femela, Data nasterii: 16.04.2012
In adapost din: 12 Nov 2014
Identificator: 10176

Two-Face - daca priviti poza, veti intelege provenienta numelui. Pisicuta are o frumusete aparte - e ca si cum un pictor inzestrat ar fi dorit sa-i lumineze chipul intunecat. Aceasta dualitate i se citeste si in comportament... putin speriata si totusi tanjind sa primeasca si sa ofere putina lumina. 

Two-Face si-a petrecut o parte din viata intr-un beci, ca multe alte pisici. Se spune ca era o pisica prietenoasa, care venea la oameni si se lasa mangaiata. Insa beciul avea sa fie zidit, iar ea risca sa ramana acolo, impreuna cu Puques.

Cei doi au venit la noi, insa nu erau nici pe departe prietenosi. Puques era de-a dreptul salbatic si orice incercare de a pune mana pe el se transforma intr-o adevarata batalie. Two-Face era mai cuminte, insa extrem de speriata. Nu stim ce s-a intamplat, poate socul de a fi fost scosi cu forta? Sau asa sa fi fost toata viata lor?

Two-Face este o pisica extrem de frumoasa, insa foarte timida pana in ziua de azi. Cu multa, multa rabdare, ar putea deveni prietenoasa sau ar putea accepta o familie. Dar pana acum, nimeni nu i-a dat aceasta sansa, desi noi suntem convinsi ca si-ar reveni in timp. Puques poate nu, dar ea, da. Va ramane la noi cel mai probabil, ca si celelalte pise timide. Pacat... Nu are o viata rea, nu este singura, dar un stapan si o casa este ceea ce ar face-o intr-adevar fericita.

Chiar daca nu o puteti lua acasa, Two-Face poate fi adoptata la distanta! E simplu, trebuie doar sa completati un formular si sa specificati suma cu care doriti sa o sponsorizati - pe ea, sau alta pisica timida sau salbatica, deoarece sansele lor de adoptie sunt minime...

Formular de adoptie la distanta!