Kara
femela, Data nasterii: 01.07.2013
In adapost din: 12 Nov 2014
Identificator: 10265

Eu sunt Kara cea frumoasa!
Recunosc: sunt rusinoasa...
Ma ascund pe unde-apuc,
Chiar de sunt singura-cuc.

Nu mai cred in vorbe-alese;
Dezamagirile-au fost dese.
Oamenii m-au alungat
Si eu m-am cam suparat!

Acum stau la adapost
Si ca sa imi fac un rost
Vreau un stapan virtual
Sa-i pese putin, macar.

Kara a venit la noi impreuna cu mamica ei. S-a nascut intr-o curte si acolo a si crescut, pana ce prezenta ei a fost observata. Acela a fost momentul cand amandoua, mama si fiica, au fost amenintate: daca nu plecati singure, va facem noi sa plecati!

Cu multe rugaminti, li s-a permis sa stea in acea curte pana au fost vaccinate - era foarte aglomerat adapostul si atunci. Dar doar sa stea li s-a permis... O voluntara de-a noastra le-a pus o cutie unde se adaposteau, le ducea de mancare... Important este ca au scapat: au venit la noi, foarte speriate si dezamagite de oameni. Nu ne puteam apropia de ele, desi am incercat in nenumarate randuri.

Cu timpul, mamica - Arina - si-a revenit. A si fost adoptata. Pentru Kara insa, ranile se pare ca au fost mult prea adanci. Este in continuare fricoasa, fuge de noi, se ascunde. Este o pisica deosebit de frumoasa, insa mai are nevoie de timp. Incercam sa o intelegem cat de bine putem, insa pentru ca noi nu am fost alungati niciodata, probabil nu vom sti ce e in sufletul ei niciodata. Putem insa sa o iubim si sa o acceptam, asa cum e: Kara cea frumoasa si fricoasa!

Chiar daca nu o puteti lua acasa, Kara poate fi adoptata la distanta! E simplu, trebuie doar sa completati un formular si sa specificati suma cu care doriti sa o sponsorizati - pe ea, sau alta pisica timida sau salbatica, deoarece sansele lor de adoptie sunt minime...

Formular de adoptie la distanta!