Nessie
femela, Data nasterii: 02.04.2012
In adapost din: 12 Nov 2014
Identificator: 10296'

Nessie cea timida sunt!
De oameni nu prea ascult.
Prefer sa pastrez distanta,
Chiar de nu imi pierd speranta.

Sper ca intr-o buna zi
Cineva ma va iubi,
Imi va oferi o casa
Si ma va chema la masa.

De s-ar intampla asa,
Nu cred c-as mai alerga.
Te-as iubi neincetat
Cu-al meu sufletel curat.

Nessie a fost o pisica a strazilor, obisnuita sa fie libera si... invizibila. Era mult prea prietenoasa cand venea vorba de caini si nu facea diferenta intre un caine cu stapan si unul fara. Insa nu se lasa prinsa si urma din nou sezonul de imperechere.

Unei doamne din zona, care o hranea cand iesea la plimbare cu catelul, i s-a facut mila de ea si a vrut sa o duca la sterilizat. Niciunul dintre puiutii ei de pana atunci nu supravietuise vreodata, se zicea in zona.

Au urmat cateva zile in care doamna incerca sa o convinga pe pisica sa se lase mangaiata, momind-o cu bunatati. Nu a functionat, Vanessa nu se lasa pacalita, simtea probabil ca "urmeaza ceva". Dupa multe zile si multe incercari, a fost sterilizata si a venit la noi sa se refaca. Ni s-a rupt sufletul cand am vazut-o ce traumatizata era. Am sperat luni de zile ca ne va permite sa ne apropiem, dar inca nu are suficienta incredere in noi.

Am poreclit-o Nessie si ne este foarte draga. Nu am renuntat inca la speranta ca, intr-o buna zi, se va hotari sa lase garda jos si sa ne lase si pe noi in lumea ei.

Chiar daca nu o puteti lua acasa, Nessie poate fi adoptata la distanta! E simplu, trebuie doar sa completati un formular si sa specificati suma cu care doriti sa o sponsorizati - pe ea, sau alta pisica timida sau salbatica, deoarece sansele lor de adoptie sunt minime...

Formular de adoptie la distanta!