Rogue
femela, Data nasterii: 01.03.2013
In adapost din: 12 Nov 2014
Identificator: 10280

Rogue s-a nascut la o ferma unde se refugiase mamica ei, probabil in cautarea unui loc sigur si hrana. A crescut impreuna cu fratiorul Rocco si au fost hraniti o vreme de stapana fermei. Insa femeia avea mult prea multe pisici, ca sa nu mai vorbim de alte animale si nu se mai descurca.

Rogue si Rocco erau tinerei cand au venit. Erau insa si foarte speriati si nu intelegeau ce au facut de au ajuns la noi... Se ascundeau cand ne vedeau si nu se lasau mangaiati. Desi ii luam in brate si ii alintam, nu au avut incredere in noi o vreme. Rocco a decis totusi ca ii place sa fie alintat si ne-am imprietenit. Nu insa si Rogue, ea tine neparat sa fie cativa metri intre noi de fiecare data cand ne intalnim.

Rogue s-a alaturat celorlalte pisici timide, si parca se incurajeaza una pe alta. Dar nu sa se apropie de noi, ci sa se departeze. Ne-am dori din tot sufletul sa o vedem fericita alaturi de un stapan bun, sau macar sa ne lase sa ii aratam cate de mult o iubim.

Chiar daca nu o puteti lua acasa, Rogue poate fi adoptata la distanta! E simplu, trebuie doar sa completati un formular si sa specificati suma cu care doriti sa o sponsorizati - pe ea, sau alta pisica timida sau salbatica, deoarece sansele lor de adoptie sunt minime...

Formular de adoptie la distanta!