Lance, aka Lentila
mascul, Data nasterii: 16.05.2012
In adapost din: 12 Nov 2014
Identificator: 10323

Lance a fost adoptat la distanta de catre Dominique!!

----------

Lance, pe care il poreclim Lentila, s-a nascut intr-un beci. Mamica lui l-a crescut cu multa dragoste, pana in ziua in care nu s-a mai intors la el: o lovise o masina. Micutul a ramas singur, in beciul din care nu stia cum sa iasa, fara mamica sau alti fratiori.

Un locatar stia de existenta lui si a coborat sa ii dea de mancare. Zilele au trecut, Lance a crescut putin, dar devenea din ce in ce mai greu sa fie hranit, fara ca alti vecini sa isi exprime nemultumirea.

Nu stim exact ce i s-a intamplat sau de ce nu ne permite sa il atingem. Este mereu pus pe fuga atunci cand observa ca vrem sa ne apropiem. Sa fi fost siguratatea si intunericul de vina?

Cu toate acestea, este cel mai haios motan din adapost. Cand se incrunta, seamana cu un tigru. Cand e curios sau in asteptare, privirea lui te face sa izbucnesti in ras - este un pic sasiu. Pana si buza e un pic ridicata. Speram ca ne iarta atunci cand radem si ca stie cat de mult il iubim. Si ne-am dori extrem de mult sa inteleaga ca ar trebui sa renunte la frica si sa inteleaga ca nu ii vrem raul, ca sa poata si el sa aiba o sansa la o familie adevarata. Cata veselie ar fi in casa aceea!

Chiar daca nu il puteti lua acasa, Lentila poate fi adoptat la distanta! E simplu, trebuie doar sa completati un formular si sa specificati suma cu care doriti sa il sponsorizati - pe el, sau alta pisica timida sau salbatica, deoarece sansele lor de adoptie sunt minime...

Formular de adoptie la distanta!