Puques
mascul, Data nasterii: 16.04.2010
In adapost din: 16 Nov 2014
Identificator: 10175

Puques este adoptat de la distanta de catre Ianna!

Dupa ce ani de zile au fost hraniti si ingrijiti in curtea unui restaurant, de catre o angajata, patronul s-a decis sa-i alunge de acolo sub amenintarea otravirii.

Asa au ajuns in adapostul nostru Puques și prietena lui. Erau foarte speriati si socati de tot ce li se intampla. Dupa ce au fost lasati impreuna cu restul pisicilor, Puques s-a mai linistit, a devenit mai increzator, dar firea salbatica si naravasa si-a pastrat-o si pana in ziua de azi. Nu vrea sa se lase mangaiat, dar este mereu in preajma ta si cu ochii fixati pe tine cand aduci bunanatati. Cu timpul insa, sunt sanse mari sa capete si mai multa incredere in noi si sa descopere cat de bine e sa fii alintat.

Credem ca tocmai aceasta salbaticiune il face atat de frumos si atragator pentru toate pisicutele din jurul lui, care-i cauta tot timpul compania. Este un adevarat Don Juan, cu niste ochi mari si foarte expresivi. Ar putea deveni insa Don Juan-ul oricarui iubitor de pisicute in cautarea acelei feline care sa-i cuceresca inima.