Scary
mascul, Data nasterii: 18.03.2011
Identificator: 10292

Scary este un motanel care s-a aciuat în curtea unei case, unde a gasit putina compasiune din partea unei batranici, careia i s-a facut mila de el si l-a hranit si ingrijit din putinul pe care-l avea. Totul a fost bine, pana cand Scary s-a imbolnavit, iar fiul batranei i-a spus clar si raspicat ca daca-l mai prinde pe motan in curtea lor il va otravi si sa scape de urgenta de el.

Scary a ajuns la noi in adapost, bolnav, neingrijit, murdar si foarte foarte trist. In primele luni statea mereu retras, venea la mancare doar dupa ce terminau restul pisicilor. Era un motan care te privea cu niste ochi tristi si resemnati.

Noi nu ne-am dat batuti si incet incet ne-am apropiat de el cu tot felul de bunatati. Cu timpul si-a dat seama ca nu-i vrem raul, ca putem sa-i oferim multa dragoste si a lasat deoparte frica, avand tot mai multa incredere in noi.

Acum este motan in toata firea, mare si bine hranit, care in momentul in care te vede vine si se freaca de tine si oriunde te-ai duce te urmareste. Mai are mici retineri, care se evapora in momentul in care il mangai si il iubesti.