Frodo
mascul, aprox. 1 an
In adapost din: 16 Nov 2014
Identificator:

Acest catel a fost gasit pe strazi cautand disperat dupa hrana. Starea lui era mai mult decat jalnica: subnutrit si deshridratat, cu arcada rupta, o rana foarte urata de jur imprejurul gatului, plin de vanatai pe burta si picioare. A fost tratat si hranit, starea lui ameliorandu-se considerabil, cand dintr-o data s-a simtit rau. Nu mai putea deloc sa ridice in picioare, avea niste dureri groaznice. I s-au facut raze pentru a putea sti cu exactitate de ce anume sufera. Diagnosticul este destul de sumbru: Panosteita juvenila cunoscuta sub denumirea populara de "dureri de crestere", cu afectarea membrelor posterioare si megalocardie cu compresarea traheei in zona mediastinala cardiaca pe atriul stang, adica inima este marita si traheea apaa pe inima compresand-o. A primit un timp foarte indelungat calciu si vitamine pentru intarirea oaselor si a imunitatii si incet incet Frodo a reusit sa se ridice si sa umble din nou.

Din pacate pentru micutul nostru prieten problemele nu pareau sa se mai termine. I-a fost descoperita o umflatura in lateral la suprafata coastelor. A fost operat si spre bucuria noastra umflatura era de natura benigna.

Frodo este un catel foarte foarte jucaus, mereu pus pe sotii. Este un mare blegut (Goofy), care se impiedica de orice, inclusiv de propriile lui picioare. Este mascariciul adapostului care te face intotdeauna sa razi cu pofta, indiferent cat de suparat ai fi. Pozitiile lui de somn sunt adorabile: cu burta in sus si picioarele din spate cracanate. Ii place foarte mult sa fie scarpinat si mangaiat pe burta si te recompenseaza cu un mormait caraghios si un lins pe fata.