Cora
femela, aprox. 9 ani
In adapost din: 16 Nov 2014
Identificator:

Cora este o catelusa in varsta de aproximativ 9 ani, de talie mica, care a trait toata viata pe strazi, din mila oamenilor. Si-a gasit adapost in jurul unui bloc, unde majoritatea oamenilor o iubeau si o hraneau. Se intelegea foarte bine si cu pisicile din jurul blocului.

I-au fost construite si improvizate fel de fel de casute, dar de fiecare data „binevoitorii" blocului le-au distrus. Toamna si iarna isi facea culcus in frunzele uscate de sub copaci sau se adapostea sub masini. A fost „casa" ei mai bine de 6 ani, pana cand unul din locatari, abia mutat in blocul respectiv, deranjat de prezenta ei, i-a facut plangere si hingherii au ridicat-o si dus-o la adapost cu amenintarea neoficiala ca va fi adormita, fiind mai in varsta.

A fost salvata si adusa la adapostul de pisici, unde si-a gasit in sfarsit un acoperis deasupra capului, mancare constanta si multa multa dragoste. Este o catelusa foarte umila si cu mult bun simt, parca fiindu-i mereu frica sa nu deranjeze si sa incomodeze. Din cauza faptului ca toata viata si-a petrecut-o pe strazi si neavand un loc unde sa se adaposteasca a devenit foarte speriata de tunete si fulgere. Atunci cand o mangai si o iubesti, in ochii ei vezi atata recunostinta si fericire ca ti se umple sufletul de bucurie. Este prietena si mama adoptiva a nazdravanului Frodo, cu care se joaca tot timpul, dar pe care il mai si potoleste atunci cand prea o ia razna.