Campanie de sterilizare gratuita a pisicilor comunitare
marţi, 03 septembrie, 2013,

Persoanele care ingrijesc pisici comunitare, sunt rugate sa trimita un email la info@prieteniipisicilor.ro care sa contina numele persoanei, numarul pisicilor care urmeaza a fi sterilizate si un numar de telefon. Este o campanie care ofera un SERVICIU GRATUIT, in limita bugetului alocat, fiind sustinuta de Asociatia olandeza Maria Polman prin intermediul asociatiei bihorene Prietenii Pisicilor.

De asemenea, gratuitatea este valabila si pentru stapanii de pisici care nu-si permit financiar sa-si sterilizeze/castreze propriile pisici.

ATENTIE: IN ACEST MOMENT, IN PROGRAM INTRA DOAR PISICI FEMELE!


Asociata Prietenii Pisicilor din Oradea, face eforturi pentru a combate fenomenul de abandon al puilor de pisica. Apelam la datoria de cetatean a fiecaruia si va rugam, daca cunoasteti pe cineva care procedeaza astfel, sa-l informati cu privire la posibilitatea de sterilizare GRATUITA pentru ca pisica sa nu mai faca pui pe viitor. In acest fel vom avea un oras mai curat si o constiinta impacata ca am facut un bine societatii si nu numai, dar si bietelor animalute care chinuie ingrozitor.


Cei care doresc sa sprijine asociatia Prietenii Pisicilor din Oradea prin donatii in hrana, sau in bani, sau prin voluntariat, sunt rugati sa ne contacteze. Ne gasiti si pe Facebook , unde veti gasi si informatii despre mustaciosii nostri salvati, dornici sa fie adoptati!


De asemenea, punem la dispozitie un numar de telefon pentru programare sterilizare, valabil DOAR pentru persoanele care nu au acces la internet. Nr. de telefon este: 0771.614.324 (orar 10:30 - 14:00, de luni pana vineri). Va rugam sa respectati cu strictete orarul pentru apelul telefonic, in cazul in care nu am reusit sa raspundem, insistati sau veti fi sunat/a ulterior.