Cautam voluntari pe termen LUNG!
luni, 27 iunie, 2016,
Cautam voluntari PE TERMEN LUNG, persoane iubitoare de pisici, care sa ne fie alaturi, la bine si la rau, cat ne tin puterile. Pisicile pe care le avem, au nevoie de noi mai mult ca oricand, iar pe viitor va trebui sa gasim o solutie durabila - daca nu vrem sa ajungem pe strazi si sa inchidem de tot. Nu mai rezistam singuri, si in chirii, si fara sponsor!! E prea mult pentru oricine si nici nu putem ajuta asa cum ne-am dori...

In iulie va incepe mutarea la noua locatie - mai mica :( - si noi va trebui sa ne impartim intre doua locuri, sa impachetam, sa sortam, sa caram... Am rezistat in cativa oameni ani de zile, avem si noi joburi de dimineata pana seara, dupa care facem voluntariat - ca e zi obisnuita, ca e week-end, Craciun sau Revelion. Ne mai imbolnavim si noi, nu mai avem 20 de ani, ne-am mai odihni si noi in cate un week-end... macar la cateva luni!

DACA AM FI MAI MULTI, AR FI MAI BINE PENTRU TOATA LUMEA! Nu e vorba doar de facut curat, trebuie rezolvat TOT ce inseamna "adapost", dar ne-am multumi cu ajutor si la partea de curatenie. Este de lucru, de ce sa va mintim... In week-end-uri dezinfectam (nu doar spalam) litiere, boluri, rafturi, schimbam paturi, maturam, spalam pe jos, tragem de la loc diverse... Nu e usor, dar facem, pentru pisici. Cei care s-au anuntat de-a lungul timpului nu se asteptau probabil la... MUNCA, deci ne-au parasit dupa cateva vizite. Promisiunile altora s-au dovedit a fi vorbe in vant... DA, avem pretentia sa ramana curat, ca dupa un smotru, ni se pare normal. Si posibil ca asta sa fi speriat lumea, de unde si neincrederea noastra in seriozitatea oamenilor, chiar si iubitori declarati...

Mai incercam o data: CAUTAM VOLUNTARI, oameni ca noi, cu joburi si familii si case de intretinut, cu pise acasa cat incape, cu altele in zona in care locuiesc, pe care le hranesc cu mult drag asa cum pot, oameni care sa ne ajute si sa ramana langa pisici si cand e bine, si cand e rau, iubitori de pise care sa rupa din timpul lor liber si sa munceasca pentru cateva ore pe saptamana si pentru aceste mandrute care au ramas la noi de-a lungul anilor, majoritatea fricoase si timide, si care, probabil, nu vor avea pe nimeni altcineva in graba... Si ele au fost candva pisici aruncate in cutii si pungi, atat doar ca au... crescut.

Daca dvs credeti ca ne-ati putea da o mana de ajutor, va rugam sa ne scrieti la info@prieteniipisicilor.ro Insa va rugam din suflet, specificati de la inceput daca vreti sa ne ajutati doar in aceste doua luni de cosmar, sau (si asta ne-am dori noi) doriti sa ramaneti alaturi de noi si pisici mai mult de 2 saptamani... Multumim!