Obiecte donate pentru pisici
joi, 05 septembrie, 2013,

Cand au citit despre problemele financiare pe care le are asociatia noastra, mai multe persoane au sarit sa ne ajute: unii cu donatii de 5 lei, 10 lei sau mai mult - in functie de posibilitati, altii cu idei care ne-ar putea ajuta la strangerea de fonduri sau hrana pentru pisicutele noastre, cativa au pus mana pe telefoane sau au scris mailuri cu scopul de a obtine sprijin. Le multumim din suflet, si pe aceasta cale!

Printre acesti oameni sufletisti se afla si prietena noastra, Claudia Luca, din Timisoara. O cunoastem de anul trecut, de cand a raspuns la un anunt postat de noi, prin care ceream ajutor pentru 5 pui de pisica sugari, abandonati, pe care i-a primit, i-a crescut si i-a ingrijit cu multa dragoste. O persoana deosebita, care si acum ne da o mana de ajutor: este prima care a oferit doua panze de-ale ei, tehnica mixta, pentru a fi scoase la vanzare. Banii obtinuti vor fi virati de catre Claudia in contul asociatiei, pentru hrana si tratamentele pisicutelor.

Va invitam sa vizitati pagina noastra dedicata colectarii de fonduri, pe Facebook (https://www.facebook.com/helpingcats) - tot ideea Claudiei, unde veti gasi un album cu aceste prime obiecte donate.

Suntem convinsi ca ni se vor alatura si altii, in curand. Impreuna, vom reusi sa pastram ceea ce am construit pana acum.